Blogi

Monet suomalaiset ovat löytäneet lisäravinne viidakon ja nauttivat tiettyjä lisäravinteita päivittäin. Mutta mistä vitamiineista ja hivenaineista suomalaisilla on eniten puutetta? Eihän ole järkevää syödä vitamiineja vain "varmuuden vuoksi" ja kuormittaa esimerkiksi maksaa... Tässä postaus hyvin tärkeästä aiheesta.

Nykyään on olemassa paljon erilaisia dieettejä, jotka painottavat jotakin energiaravintoainetta, kuten proteiineja tai rasvoja. Tässä postauksessa ajattelin verrata näitä energiaravintoaineita eli hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja. Mitkä näistä ovat tärkeimmät? Aloitetaan siitä, mitä nämä ovat. Lyhyesti sanottuna hiilihydraatit ovat nopeaa...

Olen aina pitänyt makeista herkuista. Sanotaan, että ihminen pitää joko makeasta tai suolaisesta ja minä todella rakastan makeaa. Ennen kuin tiedostin olevani sokeririippuvainen, normaaliin viikonloppuuni kuului kaksi herkkupäivää (perjantai ja lauantai),jolloin ostin irtokarkkia. Ostamani irtokarkkimäärä ei ollut loppujen lopuksi mikään pieni,...

Kirjoitin jennikatjawellness.com blogia reilut puolitoista vuotta ennen kuin perustin nämä nykyiset kotisivuni ja siirsin blogini tänne. Nykyään kirjoitan yleisön pyynnöstä enemmän suomeksi kuin englanniksi.

I used to write a blog in English because I was doing my Master´s Degree in English so I wanted to improve my writing skills. My English blog is still active and if you prefer to read blog posts in English, click here. You will find more than 140 blog posts relating to wellness, health, nutrition and fitness.