Elämäntaparemontti verkkovalmennus

Onko tavoitteenasi elämäntaparemontti?

Onko sinulla takana jo useampi painonpudotusyritys?

Oletko onnistunut pudottamaan painoa, mutta kilot ovat tulleet takaisin korkojen kera?


Tämä verkkovalmennus on suunniteltu juuri Sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, jossa huomioimme myös liikkumisen ja muun arjen kuormituksen. Elämäntapamuutos on iso prosessi, joka vaatii pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä. Monesti matkan varrella tulee vastaan haasteita, jolloin ammattitaitoisen valmentajan apu on tarpeen. Pieni päätös päivässä ja yhteen asiaan keskittyminen kerralla tuovat tutkimusten mukaan parhaimmat ja pysyvät painonhallintatulokset.


Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi juuri näiden periaatteiden avulla ja autan sinua kohtaamaan mahdolliset esteet matkan varrella. Mistä motivaatio, kun asiat menevät mutkikkaaksi? Elämäntaparemonttiin vaikuttavat myös monet muutkin seikat kuin ravitsemus ja liikunta. Ensisijaisesti pureudummekin jaksamisen parantamiseen. Ilman jaksamista ja energiaa, tavoitteita on mahdoton saavuttaa. Siksi pohdimme myös näitä muitakin tekijöitä yhdessä.


Mitä tämä valmennus sisältää:


✅saat yksilöllisen ravinto-ohjelman, jossa huomioidaan juuri sinun tarpeet ja toiveet

✅ruokapäiväkirjan analysoinnin

✅saat käyttöösi mielen harjoitteita, erityisesti tietoisuustaidoista syömiseen liittyen ja tunnesyömisestä.

✅ saat tueksesi Syke tribe-sovelluksen, jonka avulla pääset seuraamaan omaa edistymistäsi. Sovelluksen kautta saat myös kirjalliset ohjeet liikekuvineen omiin treeneihin.

✅liikuntasuunnitelma

✅asetat valmennuksen avulla itsellesi tavoitteen, jonka edistymistä seuraamme valmennuksen aikana

✅valmentajan säännöllinen tuki

✅viikkoraportit

✅erilaisia mielen harjoitteita tavoitteiden saavuttamiseksi

✅valmennuksen kesto 2 kk


"Monien tutkimusten mukaan tietoisuustaitojen yhdistämisestä elintapainterventioihin on havaittu hyötyä myös painonpudotuksessa. Tunnesyömisen ja impulsiivisen syömisen on havaittu vähenevän, kun elintapaohjauksessa hyödynnetään tietoisuustaitoja, esimerkiksi tietoista syömistä. Tietoisuustaitoharjoituksilla, erityisesti tietoisella syömisellä saatetaan huomio ruokailuun ja "huomaamatta" syöminen vähenee. Syömisen hallinta paranee, kun tietoisuus tilanteesta, tunteista ja fyysisistä kokemuksista lisääntyy sekä samalla ja tarkkaavaisuus ja impulssien kontrolli paranee. Tunnetilojen tunnistamisen myötä tunnesyöminen voi vähentyä." (kaypahoito.fi)


Kaikissa valmennuksissani korostuu psyykkinen valmennus johtuen omasta koulutustaustani. Näin ollen valmennuksissa huomioidaan monet seikat jotka vaikuttavat painonhallintaan, ei vain pelkästään ravinto. Elämäntaparemontti verkkovalmennus onkin todella kattava paketti ja siinä huomioidaan monet painonhallintaan vaikuttavat tekijät.


Tämä valmennus on siis erinomainen kokonaisuus, kun lähdemme tekemään isoa muutosta. Tarjoan sinulle tukea kahden kuukauden ajaksi. Asetetaan alussa sinulle realistiset tavoitteet ja lähdetään niitä työstämään yhdessä. Laitetaan sinun jaksaminen kuntoon ravinnon, levon ja liikunnan avulla.


Asiakkaan palaute valmennuksesta:

"Ikinä ei ole tainnut tulla näin nopeaa näin hyviä tuloksia, että olo on kyllä nyt aika toiveikas, että ehkä sinun avulla vihdoin pääsisin lopullisesti sinne tavoitekuntoon."

"Annoit joka viikko hyviä käytännön vinkkejä ja jaksasit tsempata, vaikka meinasin jo monta kertaa luovuttaa. Ajatusmaailmani muuttui laihduttamisesta. Aina ei mene putkeen ja repsahduksia tulee, mutta tämän valmennuksen avulla olin itselleni armollisempi."

"Sain viimeinkin eväitä tehdä pysyviä muutoksia. En palannut heti valmennuksen jälkeen vanhoihin tapoihin vaan nyt tein mielessäkin muutostyötä. Suosittelen ehdottomasti tätä valmennusta!"

"Minulle tällainen säännöllinen tuki sopii hyvin. Ilman tätä en olisi muistanut joka viikko noudattaa ohjeita."


Aloitat tämän valmennuksen täyttämällä ruokapäiväkirjaa ja esitietolomakkeen. Nämä materiaalit saat tilattuasi valmennuksen. Kun olet palauttanut ruokapäiväkirjan ja esitietolomakkeen, lähetän sinulle lisää ohjeita.


Aloitetaanko jo tänään?


159,00 €