Elämäntaparemontti verkkovalmennus

Onko tavoitteenasi elämäntaparemontti?

Onko sinulla takana jo useampi painonpudotusyritys?

Oletko onnistunut pudottamaan painoa, mutta kilot ovat tulleet takaisin korkojen kera?

Tämä verkkovalmennus on suunniteltu juuri Sinulle, joka haluat tehdä pysyvän elämäntapamuutoksen, jossa huomioimme myös liikkumisen ja muun arjen kuormituksen. Elämäntapamuutos on iso prosessi, joka vaatii pitkäjänteistä ja määrätietoista työtä. Monesti matkan varrella tulee vastaan haasteita, jolloin ammattitaitoisen valmentajan apu on tarpeen. Pieni päätös päivässä ja yhteen asiaan keskittyminen kerralla tuovat tutkimusten mukaan parhaimmat ja pysyvät painonhallintatulokset. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi juuri näiden periaatteiden avulla ja autan sinua kohtaamaan mahdolliset esteet matkan varrella. Mistä motivaatio, kun asiat menevät mutkikkaaksi? Elämäntaparemonttiin vaikuttavat myös monet muutkin seikat kuin ravitsemus ja liikunta. Ensisijaisesti pureudummekin jaksamisen parantamiseen. Ilman jaksamista ja energiaa, tavoitteita on mahdoton saavuttaa. Siksi pohdimme myös näitä muitakin tekijöitä yhdessä. Lisäksi saat käyttöösi mielen harjoitteita, erityisesti tietoisuustaidoista syömiseen liittyen ja tunnesyömisestä.

"Monien tutkimusten mukaan tietoisuustaitojen yhdistämisestä elintapainterventioihin on havaittu hyötyä myös painonpudotuksessa. Tunnesyömisen ja impulsiivisen syömisen on havaittu vähenevän, kun elintapaohjauksessa hyödynnetään tietoisuustaitoja, esimerkiksi tietoista syömistä. Tietoisuustaitoharjoituksilla, erityisesti tietoisella syömisellä saatetaan huomio ruokailuun ja "huomaamatta" syöminen vähenee. Syömisen hallinta paranee, kun tietoisuus tilanteesta, tunteista ja fyysisistä kokemuksista lisääntyy sekä samalla ja tarkkaavaisuus ja impulssien kontrolli paranee. Tunnetilojen tunnistamisen myötä tunnesyöminen voi vähentyä." (kaypahoito.fi)

Kaikissa valmennuksissani korostuu psyykkinen valmennus johtuen omasta koulutustaustani. Näin ollen valmennuksissa huomioidaan monet seikat jotka vaikuttavat painonhallintaan, ei vain pelkästään ravinto.

Tämä valmennus on siis erinomainen kokonaisuus, kun lähdemme tekemään isoa muutosta. Tarjoan sinulle tukea kahden kuukauden ajaksi. Asetetaan alussa sinulle realistiset tavoitteet ja lähdetään niitä työstämään yhdessä. Laitetaan sinun jaksaminen kuntoon ravinnon, levon ja liikunnan avulla. Aloitetaanko jo tänään?


Tähän valmennukseen sisältyy

  • henkilökohtainen ravinto-ohjelma
  • ruokapäiväkirjan analysointi
  • yksilöllinen liikuntasuunnitelma
  • tavoitteiden asettamista
  • valmentajan säännöllinen tuki (koko valmennuksen ajan)
  • erilaisia mielen harjoituksia tavoitteiden saavuttamiseksi
  • valmennuksen kesto 2kk

Asiakkaan palaute valmennuksesta:

"Ikinä ei ole tainnut tulla näin nopeaa näin hyviä tuloksia, että olo on kyllä nyt aika toiveikas, että ehkä sinun avulla vihdoin pääsisin lopullisesti sinne tavoitekuntoon."

Saat ohjeet sähköpostiisi maksettuasi tilauksen.

Aloitat tämän valmennuksen täyttämällä ruokapäiväkirjaa ja esitietolomakkeen. Nämä materiaalit saat tilattuasi valmennuksen. Kun olet palauttanut ruokapäiväkirjan ja esitietolomakkeen, lähetän sinulle lisää ohjeita.

159.00 €