Yksilöllinen ravintoverkkovalmennus

Yksilöllinen ravintovalmennus pohjautuu juuri sinun toiveisiin ja tavoitteisiin. Olivatpa tavoitteenasi painonhallinta, terveellisempien ruokavalintojen opettelu tai terveyden edistäminen. Valmennuksen alussa keskitymme elintapojen parantamiseen, tyydytämme kehon nälän huomioimalla oikean ateriarytmin ja annoskoot.

Valmennuksen edetessä kiinnitämme tarvittaessa myös huomiota mielen nälkään pureutumalla tunnesyömiseen ja muihin ruokailua mahdollisesti rajoittaviin psykologisiin tekijöihin. Pohdimme myös edellisiä epäonnistuneita dieetti kokeiluja. Valmennus pohjautuu intuitiivisen syömisen opetteluun. Valmennuksen alussa saat halutessasi tietoisen syömiseen pohjautuvia harjotuksia, joiden avulla moni syömiseen liittyvä "lukko" saattaa avautua.

Intuitiivinen syöminen kehitettiin vastapainoksi dieetti-ajattelulle, sillä tutkimusten mukaan (Biggest Loser, Fothergill ym. 2016) dieetit lisäävät riskiä painonnousulle, hidastavat aineenvaihduntaa ja pienentävät lihasmassaa. Intuitiivisessa syömisessä syöminen perustuukin juuri oman kehon nälkäsignaalien kuuntelemiseen. Löydetään oikea nälkä mieliteoista. Intuitiivinen syöjä syö kuten itse haluaa ja mitä keho tarvitsee. Intuitiivisessa syömisessä tehdään rauha ruoan kanssa. Intuitiivinen syöjä ei tunne syyllisyyttä syömisestään. Painonpudotus tulee intuitiivisen syömisen prosessin sivuvaikutuksena.

valmennus sisältää:

 • yksilöllisen ravitsemuksellisen ohjauksen
 • alkukartoituksen (toiveet/tavoitteet, taustatiedot)
 • ruokapäiväkirjan analysoinnin
 • säännöllisen tuen ja seurannan sähköpostitse
 • terveellisen ja yksilöllisesti juuri sinulle laaditun ravinto-ohjelman
 • kesto 6 viikkoa

Valmennuksessa saat eri ateriavaihtoehtoja, joista koosta mieleisesi ateriat. Et joudu laskemaan kaloreita etkä grammoja. Tavoitteena on oppia kuuntelemaan omia kehon nälkäsignaaleja. Voit jatkaa tätä terveellistä ruokavaliota niin kauan kuin haluat sillä tämä ruokavalio on tarkoitettu pysyväksi. Tämän valmennuksen avulla omaksut terveelliset elämäntavat ja saat pysyviä tuloksia. Tämän valmennuksen avulla painonhallinta tulokset ovat olleet parhaimpia, sillä säännöllinen tuki ja tiivis "seuranta" lisäävät mahdollisuuksiasi onnistua.

Omaan terveyteen investoiminen kannattaa aina. Nyt on aika laittaa omat elintavat kuntoon ohjaukseni avulla. Liity mukaan onnistujien joukkoon!

Asiakaspalautteita valmennuksesta:

Erityisesti vinkit ovat olleet erittäin hyviä ja tuonut sitä tasapainoa minun syömiseen, elämään ja myös uskoa, että hyvää kohti mennään ja tasapaino saavutetaan. Ja tämä valmennus on ollut ns. normaalia toimintaa eli itse en ole joutunut luopumaan hirveesti mistään mm. peruselintarvikkeista tai hedelmistä. Tämän tyyppinen valmennus sopi minulle hyvin." Sanna, 43v.

"Pari viikkoa ruokavaliota takana ja vyötärönympärysmitta on kaventunut 4,5cm." Mika 20v.

"Kymmenessä päivässä on jo tullut tuloksia. Vyötäröstä on lähtenyt 3cm ja painokin on lähtenyt alaspäin. Ja tuntuu siltä, etten ole juuri muuttanut mitään, vaikka olenkin." Tiina 41v.

"Näistä ohjeista on ollut todellakin apua, joten kiitos jo tässä vaiheessa!" Minna 25v.


Kenelle tämä sopii? Kaikille ja erityisesti heille

 • jotka haluavat oppia syömään terveellisesti
 • jotka eivät halua laskea kaloreita tai punnita ruokia
 • jotka haluavat yksilöllistä palautetta nykyisestä ruokailutottumuksistaan
 • jotka miettivät saavatko tarpeeksi energiaa ja ravintoaineita syömästään ruoasta
 • jotka haluavat pudottaa painoa ja saada aikaan pysyviä tuloksia
 • jotka haluavat oppia syömään "oikein"
 • jotka ovat yrittäneet laihduttaa tuloksetta
 • jotka haluavat energisemmän ja pirteämmän olon

Saat ohjeet sähköpostiisi maksettuasi tilauksen.

Aloitat tämän valmennuksen täyttämällä ruokapäiväkirjaa ja esitietolomakkeen. Nämä materiaalit saat tilattuasi valmennuksen. Kun olet palauttanut ruokapäiväkirjan ja esitietolomakkeen, lähetän sinulle lisää ohjeita. 


99,00 €