Personal training

Treeni & hyvä olo

Haluaisitko alkaa taas liikkumaan, mutta et tiedä miten ja millä intensiteetillä? Tarjoan valmennusapua kaikenlaiseen liikkumiseen. Personal training on paljon muutakin kuin salitreenaamista. Ennen kaikkea liikkumisen pitäisi olla hauskaa, motivoivaa ja tuottaa mielihyvää. Jos liikunnan harrastaminen tuntuu enemmänkin ikävältä velvollisuudelta, ehkä on aika kokeilla jotakin toista liikkumisen muotoa!

"Tämän hetkisten liikuntasuositusten mukaan työikäisen suomalaisen tulisi liikkua ja parantaa kestävyyskuntoaan viikoittain 2,5 tuntia reippaalla tai 75 minuuttia rasittavalla tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että viikossa useammalle päivälle jaetaan 150 minuuttia esimerkiksi lyhyempiin reippaisiin kävelylenkkeihin tai vaihtoehtoisesti 75 minuuttia jaetaan juoksulenkkeihin.
Kestävyyskuntoa parantavan liikunnan lisäksi lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävää liikuntaa tulisi harjoittaa vähintään kaksi tuntia viikossa. Lihaskuntoa parantavaa liikuntaa voi olla esimerkiksi jumpat, kuntosali, luistelu ja erilaiset pallopelit. " -UKK-instituutti

Ota ensimmäinen askeleesi kohti liikkuvampaa elämää ja ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voisin auttaa juuri Sinua. 

Personal training -valmennuspaketit

MUUTOS

Tämä valmennus auttaa sinua elämäntapamuutoksen alussa ja liikuntainnostuksen sytyttämisessä. 

Suunnittelen sinulle kirjalliset harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle, joita pystyt jatkamaan itsenäisesti.

Kuntosalikortti ei ole pakollinen, sillä valittavana on joko kuntosaliohjelma tai kotitreeniohjelma muun harjoitusohjelman lisäksi.

ELÄMÄSI KUNNOSSA

Tämä valmennus sopii sinulla, jolla on jo hieman treenitaustaa, kaipaat uusia vinkkejä, lisäpotkua treeneihisi tai tavoitteellista treenaamista.

Saat viikkosuunnitelman, jota pystyt noudattamaan itsenäisesti.

Kuntosalikortti ei ole pakollinen, sillä valittavana on joko kuntosaliohjelma tai kotitreeniohjelma muun harjoitusohjelman lisäksi. 

Molemmat valmennukset saatavilla verkkovalmennuksena tai lähivalmennuksena (saatavilla Pohjois-Savon alueella). Verkkovalmennuksen hinta 59 € ja lähivalmennus yhdellä tapaamisella 79 € ja kahdella tapaamisella 129 €. 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TERVEEMPI ELÄMÄSI