Balanssi

Paranna arjen jaksamistasi ja energisyyttäsi sekä varmista, että muutokset ovat pysyviä uuden Balanssi-valmennuksen avulla!

Balanssi-valmennus pyrkii edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tasapainoa elämässäsi. Tarvitsetpa enemmän rentoutumista, treeniä tai jaksamista arkeesi. Valmennuksessa opit myös uusia stressinhallintataitoja, jotka auttavat käsittelemään elämän paineita ja haasteita.
Lisäksi saat ravinto-ohjelman, joka auttaa sinua fiksaamaan ruokavaliota tervellisemmäksi ja saat tukea painonhallintaan.

Tässä valmennuksessa saat joka viikko uutta sisältöä hyvinvointisi tueksi.


Valmennus sisältää:

✅ paljon motivaatiota

✅ käytännön työkaluja ja ohjattuja harjoituksia ravitsemukseen, liikkumiseen sekä palautumiseen liittyen. mm. yinjoogaa, ravitsemukseen liittyviä luentoja/haasteita, mindfulnes harjoitteita

✅ ravinto-ohjelman sekä paljon reseptejä

✅ yhteinen keskustelualue

✅ valmentajan säännölliset motivoinnit viikon alussa

✅ alusta lopuun ohjattuja treenejä

✅ runsaasti ravitsemukseen, palautumiseen, liikkumiseen liittyviä materiaaleja


Kun elämässä on tasapainoa, energiatasot nousevat, mikä voi parantaa päivittäistä suorituskykyä ja hyvinvointia.

Miksi kannattaisi lähteä mukaan juuri nyt?

Koska oma hyvinvointi on aina ajankohtainen asia, ja olet ansainnut panostaa itseesi juuri tällä hetkellä. Balanssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden astua askeleita kohti terveellisempää elämää, kokonaisvaltaista hyvinvointi ja energisempää arkea.

Balanssissa emme keskity pelkästään liikuntaan tai ruokavalioon vaan tarkastelemme hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

89,00 €

Mitä saat osallistumalla tähän valmennukseen?

🍋 Raikkaan energiatason: pääset eroon väsymyksestä ja koet, miten energiatasosi nousevat uudelle tasolle.


🫐Kevyt olo: pääset eroon turvotuksesta ja tunnet keveyden ja virkeyden palanneen arkeesi.


🎯Painonhallinta helpottuu: ruokavalio ja treenit auttavat tasapainottamaan aineenvaihduntaasi ja tukemaan painonhallintaasi.


🍈Ravitsevien reseptien salaisuudet: opit valmistamaan herkullisia ruokia, jotka tukevat kehosi puhdistumista ja auttavat pitämään huolta terveydestäsi.
Tämä kaikki tapahtuu ikään kuin sivutuotteena, kun muutat muutaman asian omassa ruokavaliossasi ja iltatoimissa.


Eikö olekin aika tehdä muutos parempaan suuntaan? Osallistu nyt Balanssi- valmennukseen ja anna kehollesi mahdollisuus loistaa täydellä potentiaalillaan!

Voit edetä valmennuksessa omaan tahtiin. Kaikki materiaalit löytyvät yhdeltä verkkoalueelta. Valmennus on sunniteltu niin, että etenet viikottain. Koko valmennuksen kesto on noin 4-5 kuukautta.

Maksettuasi valmennuksen pääset valmennusalueelle heti mukaan ja voit aloittaa valmennuksen. Sinulla on käyttöoikeus materiaaleihin viiden kuukauden ajan.

Jos haluat maksaa liikunta/hyvinvointieduilla, laitatko viestiä jenni@jennikatja.com