Jennikatjawellness

Nutrition

         The right kind of nutrition nourishes the body and mind. It also helps to keep up with the busy life style.

Life style change

Do you need to change your lifestyle and more energy in your life? Then this is the right coaching for you. We will fix your eating habits and plan your workouts. 

 

 About me

 Hey there,

I am Jenni, a mom of two, health coach, personal trainer, lecturer and nutrition adviser who is interested in being fit and living as healthy as possible. I help people to feel better and to live a healthier life. I work passionately because I know how a good diet and lifestyle changes can affect to the quality of your life. My interest in healthy food started after my first pregnancy as I noticed that I was suffering from constant cravings for candy and sugary treats. I was also getting heavy stomach symptoms from dairy and gluten. The change into better happened when I gave up wheat, sugar and dairy products. 

Lectures

I offer various kinds of lectures about well being, nutrition and sports. I also do lectures in English.

Contact me and we will find the right lecture for your needs!

Asiakkaiden palautteita

Liisa 40v.

Yksilöllinen ravintovalmennus

""Erityisesti vinkit ovat olleet erittäin hyviä ja tuonut sitä tasapainoa minun syömiseen, elämään ja myös uskoa, etä hyvää kohti mennään ja tasapaino saavutetaan. Ja tämä valmennus on ollut ns. normaalia toimintaa eli itse en ole joutunut luopumaan hirveästi mistään mm. hedelmistä tai peruselintarvikkeista. Tämän tyyppinen valmennus sopii minulle hyvin."

Niina, 42v.

Pienryhmävalmennus

"Loistava valmennus! Käytännönläheinen mitä ei ole ollut missään muissa valmennuksessa. Juuri se, että Jenni on läsnä, kuuntelee ja antaa vinkkejä. Sekä se, että koko ajan voi kysyä. Eikä tavoite ole painon pudottaminen vaan hyvinvointi ja hyvän ravinnon ja liikunnan riemu!"

Satu 45 v.

Laihduttajan ruokavalio

"Paino on pudonnut kuusi kiloa ja vyötäröstä on lähtenyt neljä senttiä seitsemän viikon aikana. Ruokavaliolla todella on merkitystä, vaikka olen liikkunut samalla tavalla kuin ennen."

Liisa 50v.

Yksilöllinen ravintovalmennus

"Valmennus oli juuri sellainen kuin ajattelin sen olevan eli hyvin laadukas. Yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla olen saanut herkuttelun kuriin ja olen onnistunut syömään säännöllisesti. Oloni on nyt energisempi."

Tiina 40v.

Pienryhmävalmennus

"Sinun oppien avulla paino on jatkanut tasaista laskuaan. Oma ajattelu liittyen liikuntaan ja ruokaan on kehittynyt valtavasti viimeisen puolen vuoden aikana. Kiitos siitä kuuluu sinulle!" 

BLOGI


 

Kotisivuiltani löydät nyt myös verkkokaupan. Miten kätevää tilata valmennus täältä. Valikoimissa on monipuolisia valmennuksia sekä lähi- että etävalmennuksia, yksilöllisiä ja esimerkiksi laihduttajille suunnattuja valmennuksia. Verkkokaupan julkaisun vuoksi osa valmennuksista kampanjahintaan vain 27€.

Terveyskirjaston mukaan ainakin joka kolmas aikuinen kärsii vuoden aikana unettomuuden oireista ja joka kymmenes on kärsinyt niistä pitkäkestoisesti vähintään 1 kuukauden ajan. Unettomuushäiriö on muita tavallisempaa naisilla sekä iäkkäillä.

You can find me on instagram

Contact me!