Ravintovalmennus

Ravinto & terve suhtautuminen ruokaan

Kaikki lähtee ravinnosta. Hyvä olo, kirkas mieli ja kaunis iho. 

Yksilöllinen ravintovalmennus perustuu juuri asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Esimerkiksi jos asiakkaalla on ollut vaikeuksia painonhallinnassa ja hänen on vaikea kieltäytyä herkuttelusta, yksilöllisen ravitovalmennuksella avulla pureuduttaan juuri näihin lähtökohtiin. Yksilöllisessä ravintovalmennuksessa analysoidaan ja tutkitaan asiakkaan tämän hetkisiä ruokailutottumuksia sekä mietitään muita elämää kuormittavia tekijöitä. Ihminenhän on paljon muutakin kuin vain hänen syömänsä ravinto. Monet muut asiat, kuten stressi, uni, elämänhallintataidot, elämänasenne ja mieliala vaikuttavat painonhallintaan. Tutkimusten mukaan onnistuneimmat painonpudotukset on saatu juuri yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla. Yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla asiakas pohtii omaa syömiskäyttäytymistä ja arvoja valintojen takana. Myös asiakkaan sitoututuminen on parempaa. Tässä valmennuksessa kaikkein tärkeintä on juuri omaksua terveelliset elämäntavat ja oikeanlainen positiivinen asenne syömistä kohtaan. Ruoka on mielihyvän lähde ja kehomme polttoaine. 

Yksilöllisessä ravintovalmennuksessa huomioimme

🍍ruokavalio ja elintavat
🍍elämää kuormittavat tekijät, kuten stressi ja kiire
🍍unen laatu
🍍liikunnan ja palautumisen tila
🍍ruuansulatus
🍍energia-aineenvaihdunta
🍍aiemmat painonhallinta yritykset

Ravintovalmennus paketit lähitapaamisilla


1 kk

KYLVÖN AIKA

Sinulle, joka haluat muuttaa ruokailutottumuksiasi terveempään suuntaan tai haluat ruokavalion tukemaan liikunnallisia tavoitteitasi.

Ruokavaliosi koostetaan alkukartoituksen, toiveidesi ja ruokapäiväkirjan pohjalta. Sisältää yhden tunnin tapaamisen, kirjalliset ohjeet, yksilöllisen ruokavalion ja loppupalautteen sähköpostitse.

89 €

1-2 kk

KYPSÄ KAURA

Sinulle, joka kaipaat apua esimerkiksi laihduttamiseen tai haluat muutoksen elintapoihisi. 

Tähän pakettiin sisältyy kaksi tapaamista (valmennuksen alussa ja keskellä/lopussa), alkukartoitus, yksilölliset ruokavalio-ohjeet ruokapäiväkirjan ja tavoitteidesi pohjalta.

129€

2-5 kk

KATETTU ILLALLINEN

Sinulle, joka kaipaat pysyviä ja suuria muutoksia ruokailutottumuksiisi ja enemmän valmennusta saavuttaaksesi tavoitteesi. 

Tähän pakettiin sisältyy kolme tapaamista. Alkukartoituksen jälkeen saat ohjeet ruokapäiväkirjan täyttöä varten. Sen jälkeen suunnittelen yksilöllisen ruokavalion pohjautuen ruokapäiväkirjaan ja tavoitteisiisi. Saat myös apua syömiseen liittyviin pulmiisi ja käymme läpi muuta elämää kuormittavia tekijöitä.

189 €

Lähivalmennukset saatavilla alueella Varkaus, Pieksämäki , Heinävesi ja Leppävirta. Jos olet kiinnostunut etävalmennuksesta, onnistuu se myös Skypen, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Maksuvälineenä käyvät myös e-passi, Smartum ja Edenred.


Kiinnostaako sinua enemmän joustavat ja edulliset verkkovalmennukset? 

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tutustu! 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TERVEEMPI ELÄMÄSI