Elämäntaparemontti

Treeni & hyvä olo

Onko elintavoissasi parantamisen varaa, mutta et tiedä miten lähteä liikkeelle? Haluaisitko alkaa taas liikkumaan, mutta et tiedä miten ja millä intensiteetillä? Tarjoan elämäntaparemonttia kaiken kuntoisille asiakkaille. Elämäntaparemontissa palautamme syömiset ja liikkumisen oikealle raiteilleen. Elämäntaparemontissa liikkuminen on paljon muutakin kuin salitreenaamista. Ennen kaikkea liikkumisen pitäisi olla hauskaa, motivoivaa ja tuottaa mielihyvää. Jos liikunnan harrastaminen tuntuu enemmänkin ikävältä velvollisuudelta, ehkä on aika kokeilla jotakin toista liikkumisen muotoa!

"Tämän hetkisten liikuntasuositusten mukaan työikäisen suomalaisen tulisi liikkua ja parantaa kestävyyskuntoaan viikoittain 2,5 tuntia reippaalla tai 75 minuuttia rasittavalla tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että viikossa useammalle päivälle jaetaan 150 minuuttia esimerkiksi lyhyempiin reippaisiin kävelylenkkeihin tai vaihtoehtoisesti 75 minuuttia jaetaan juoksulenkkeihin.
Kestävyyskuntoa parantavan liikunnan lisäksi lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävää liikuntaa tulisi harjoittaa vähintään kaksi tuntia viikossa. Lihaskuntoa parantavaa liikuntaa voi olla esimerkiksi jumpat, kuntosali, luistelu ja erilaiset pallopelit. " -UKK-instituutti

Ota ensimmäinen askeleesi kohti elämäntaparemonttia ja ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voisin auttaa juuri Sinua. Maksuvälineenä käyvät e-passi, Smartum ja Edenred.

MUUTOS (1 tapaaminen)

Tämä valmennus auttaa sinua elämäntapamuutoksen alussa ja liikuntainnostuksen sytyttämisessä. 

Suunnittelen sinulle kirjalliset harjoitusohjelmat valmennuksen ajalle, joita pystyt jatkamaan itsenäisesti. Lisäksi laadin sinulle yksilölliset ruokavalion raamit. Tapaamiskerralla käymme läpi ruokavalion sekä teemme liikuntasuunnitelman. Ruokavaliota varten voit pitää ruokapäiväkirjaa. 

Kuntosalikortti ei ole pakollinen, sillä valittavana on joko kuntosaliohjelma tai kotitreeniohjelma muun harjoitusohjelman lisäksi.


Valmennuksen alussa on mahdollista ottaa kehonkoostumismittaus. 

ELÄMÄSI KUNNOSSA (2 tapaamista)

Tämä valmennus sopii sinulle, joka kaipaat suurempaa muutosta. Olen säännöllisesti tukenasi koko valmennuksen ajan. Valmennuksen kesto sovitaan yhdessä. Ensimmäisellä kerralla laitamme ruokavalion kuntoon ja toisella tapaamiskerralla keskitymme treenin. Ensimmäisellä kerralla on mahdollista ottaa kehonkoostumusmittaus.

Kuntosalikortti ei ole pakollinen, sillä valittavana on joko kuntosaliohjelma tai kotitreeniohjelma muun harjoitusohjelman lisäksi. 


Tätä valmennusta on mahdollista jatkaa yksittäisillä tapaamisilla. Voimme myös ottaa toiset kehonkoostumismittaukset.

Molemmat valmennukset saatavilla verkkovalmennuksena tai lähivalmennuksena (saatavilla Varkauden, Heinäveden ja Leppävirran alueella). Verkkovalmennuksen hinta 69 € ja lähivalmennus Muutos yhdellä tapaamisella 99 € ja kahdella tapaamisella Elämäsi kunnossa 149 €.  Elämäntaparemontti- valmennusta on mahdollista jatkaa myös yksittäisillä tapaamisilla.


TILAA VALMENNUS TÄÄLTÄ 


 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ TERVEEMPI ELÄMÄSI