Personal training

Personal training

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tarpeesi, käymme läpi ravintosuunnitelman, keskustelemme miten voisin auttaa lisäämään juuri sinun hyvinvointiasi ja teemme liikuntasuunnitelman seuraaviksi viikoiksi. 

Ensimmäinen tapaaminen 69 €. Sisältää ravintosuunnitelman. Ennen ensimmäistä tapaamista voit pitää ruokapäiväkirjaa ja täyttää esitietolomakkeen, joiden pohjilta suunnittelen ruokavalion raamit.

Jokaisella tapaamisella tehdään juuri sinun tarpeisiisi sopivat treenit ja keskustelemme myös ravinnosta ja muista hyvinvointia lisäävistä tekijöistä. 

Seuraavat tapaamiset 49 €.

Mitä personal training on?

Personal training- palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan. Sovitaan kartoituksessa, miten usein tavataan ja millaiset treenit sopisivat juuri sinun arkeesi. Tämä on matalan kynnyksen valmennus. Aiemmasta säännöllisestä liikkumisesta on voinut kulua aikaa tai etsit uutta motivaatiota treeneihin. Etsitään juuri sinulle sopiva tapa liikkua ja tehdään tehokkaita treenejä yhdessä! Valmentajanasi ohjaan monipuolisesti erilaisia treenejä kehonhuollosta HIIT-treeneihin.

Personal training- palveluun kuuluu myös yksilöllinen ravintosuunnitelma. Näin saamme kokonaisvaltaisemman muutoksen. Aloitetaan terveempi elämä jo tänään! Maksuvälineenä myös e-passi, Smartum ja Edenred.

Ota yhteyttä: 0445085555/ jennikatjawellness@gmail.com