Verkkovalmennukset 


Olen suunnitellut erilaisia ravintoverkkovalmennuksia. Löydät ne verkkokaupasta. Tässä valmennusten esittely.  Verkkovalmennukset tulevat pdf -muodossa suoraan puhelimeesi tai tietokoneellesi. Helppojen ohjeiden avulla aloitat matkasi kohti terveempää elämää! Valitset ravintovalmennuksista mieluisat ateriavaihtoehdot ja kaikki ruoka-aineet löytyvät kaupasta. Valmennuksissa saat siis paljon vaihtoehtoja ja niissä syödään tavallista suomalaista kotiruokaa.

Mitä ravintovalmennuksen aikana tapahtuu?


-opetellaan hyviä ruokailutottumuksia

-kevennetään ruokavaliota muutamaksi viikoksi

-laitetaan nesteet liikkeelle

-luovutaan epäterveellisistä ruoka-aineista

-ruokitaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla

-irrottaudutaan sokerista,lisäaineista ja valkovehnäjauhotuotteista
 

Kolme-neljä viikkoa on juuri sopiva aika omaksua terveellisiä ruokailutottumuksia ja ottaa ensi askeleet kohti terveempää elämää! 


 LAIHDUTTAJAN RUOKAVALIO


Laihduttajan ruokavalio -ravintovalmennus fiksaa ravitsemustottumuksesi kuntoon painonpudotuksen tueksi. Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat pudottaa painoasi ilman kaloreiden laskentaa. Ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja! Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravintorikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Opit syömään säännöllisesti ja siinä sivussa painosi putoaa! Kesto 4-6 viikkoa.

TERVEELLISEN RUOKAVALION RAAMIT


Terveellisen ruokavalon raamit -ravintovalmennus on tarkoitettu pieneen painonpudotukseen ja terveellisten ruokailutottumusten opetteluun. Saat terveysvinkkejä pysyvään painonpudotukseen, terveellisen ruokavalion ilman kalorien laskentaa, terveellisiä ja maistuvia reseptejä, vaihtoehtoja terveelliseen herkutteluun sekä vinkkejä palauttavaan uneen sekä siihen, miten päästä eroon sokerista. Valmennuksen avulla omaksut terveelliset elämäntavat ja saat pysyviä tuloksia. Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravinnerikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Kun opit syömään säännöllisesti aineenvaihduntasi tehostuu ja tunnet olosi energiseksi! Kesto 4-6 viikkoa.

Suolisto kuntoon ruokavalion avulla


Tämä ravintovalmennus on tarkoitettu sinulle, jotta osaisit huomioida suolistosi hyvinvoinnin. Suolisto on toiset aivomme ja näin suoliston kunto vaikuttaa koko kehoosi. Jos suolistosi on kunnossa, kehosi voi optimaalisesti! Valmennus sisältää suolistoa hellivän terveellisen ruokavalion ilman kaloreiden laskemista, suolistoa helliviä reseptejä, lisäravinnesuosituksia, vinkkejä suoliston bakteerikannan tasapainottamiseen sekä vinkkejä tehokkaaseen detoksifikaatioon. Kesto 4-6 viikkoa.

NELJÄN VIIKON VHH-DIEETTI

Tämä valmennus on tarkoitettu sinulle, joka haluat keventää oloasi ja laihduttaa tulevia juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa varten. 

Valmennuksen päätavoitteena on karsia järkevästi hiilihydraatteja ja lisätä proteiinin määrää ruokavaliossa. Lisäksi opit suosimaan hyviä hiilihydraatteja ja välttämään huonoja. 

Tämän valmennuksen avulla pääset eroon turvotuksesta ja olosi kevenee nopeasti ilman nälän tunnetta. Neljän viikon vhh-dieetti on nopea tapa saada tuloksia aikaan, koska vähentämällä hiilihydraatteja järkevästi, turvotus vähenee nopeasti.

RUOKAVALIOANALYYSI

Sisältääkö ruokavaliosi tarvittavat vitamiinit ja mineraalit? Saatko tarpeeksi proteiinia, hyviä hiilihydraatteja ja pehmeitä rasvoja? Sisältääkö tämän hetkinen ruokavaliosi tarpeeksi kuitua, jotta suolistosi voi hyvin ja painonhallinta helpottuu? Miten on omega 3-rasvahappojen saantisi verrattuna suosituksiiini? Huolestuttaako suolan liikasaannin vaikutus verenpaineeseesi? Saatko ylipäätään tarpeeksi ravintorikasta polttoainetta kehosi tarpeiden mukaan?

Ruokavalioanalyysin avulla saat vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin. Analysoin juuri sinun ruokavaliosi ja saat myös suosituksia ruokavalion laadun parantamiseen. Sinun tarvitsee vain pitää ruokapäiväkirjaa kolmen päivän ajalta ja lähettää se minulle. 

Huom, tähän valmennukseen ei käy kampanjakoodi.