en-Mikä verkkovalmennuksistani sopisi juuri sinulle?

21/02/2020

Muuta ruokavaliosi - voit muuttaa terveytesi ja siten jopa elämäsi!

Olen saanut kyselyitä verkkovalmennuksista liittyen siihen, mikä valmennus sopisi kullekin tiettyyn elämäntilanteeseen, joten ajattelin tässä lyhyesti esitellä valmennuksia. Saat verkkovalmennukseni hintaan 19,90, kun käytät alekoodia jennikatja. Nyt siis kannattaa aloittaa terveempi elämä valmennukseni avulla!

Koko perheelle soveltuvista ravintovalmennuksista suosittelen Arjen terveellistä ruokavaliota.

Kaikkein parhaimpia tuloksia asiakkaani ovat saavuttaneet yksilöllisen ravintovalmennuksen avulla, sillä valmennuksessa räätälöidään ruokavalio juuri asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuen. Lisäksi tässä valmennuksessa auttaa tarjoamani tuki ja säännöllinen "seuranta".

Laihduttajan ruokavalio

Tämä verkkovalmennus on ollut suosituin valmennukseni ja monet ovat onnistuneet pudottamaan painoa juuri tämän valmennuksen avulla.

Huono ruokavalio voi jättää aivot aliravituiksi ja aiheuttaa aminohappojen, tärkeiden vitamiinien ja mineraalien puutetta. Näistä puutteista seuraa usein vastustamaton himo runsashiilihydraattisiin välipaloihin, kuten kahvileipiin, suklaaseen ja makeisiin. Tässä valmennuksessa keskitytään ravitsemaan kehoa ravintorikkaalla ruoalla, jotta kehosi saa tarvitsemansa ravintoaineet ja mieliteot pysyvät kurissa.

Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, jos haluat pudottaa painoasi ilman kaloreiden laskentaa. Noudata ohjelmaa 8 viikkoa tai niin kauan kunnes saavutat ihannepainosi. Tämä ruokavalio on suunniteltu niin, että painosi putoaa oikeassa tahdissa. Tämä valmennus ei ole nälkäkuuri vaan opettelet tekemään terveellisiä ruoka-aine valintoja. Opit syömään säännölisesti ja siinä sivussa painosi putoaa.

Tässä valmennuksessa jätämme kaikki ylimääräiset herkut pois (myös terveellisemmät vaihtoehdot), jotta saamme tuloksia nopeammin.

Suolisto kuntoon ruokavalion avulla

Suoliston hoito on koko terveyden hoitoa, jonka avulla voidaan saavuttaa

  • parempi mieliala ja stressinsietokyky
  • paremmin toimivat aivot
  • parantunut ravintoaineiden saanti ja hyväksikäyttö
  • parempi ihon, hiusten ja kynsien kunto
  • parempi vastustuskyky

Ravinnon laadulla on ratkaiseva vaikutus siihen, ruokimmeko itsellemme hyödyllisiä vai haitallisia mikrobeja. Hyödylliset bakteerit auttavat meitä pysymään terveinä, mutta haitalliset bakteerit suurentavat alttiutta lihoa tai sairastua esimerkiksi diabetekseen.

Arjen terveellinen ruokavalio


Tämä valmennus on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat päästä eroon turvotuksesta,pudottaa muutaman kilon painoa sekö omaksua terveellisiä ruokailutottumuksia. Tämän valmennuksen ruokavaliota voit jatkaa niin kauan kuin haluat, sillä ohjelman avulla opit tekemään terveellisempiä ruoka-ainevalintoja. Näin omaksut  pikku hiljaa terveellisemmät elämäntavat ja saavutat pysyviä tuloksia. Olen päivittänyt tämän verkkovalmennukseni sisältämään myös sokerittomia jälkiruoka herkkuja. Tässä ruokavaliossa sinun ei tarvitse laskea kaloreita tai punnita ruokiasi vaan valitset valmiista ateriakokonaisuuksista mieleisesi. Päätavoite on syödä säännöllisesti puhtaita, ravinnerikkaita ruokia ja ravita kehoasi terveellisellä ruoalla. Kun opit syömään säännöllisesti aineenvaihduntasi tehostuu ja tunnet olosi energiseksi!