en-Tee itse terveelliset proteiinipatukat

17/08/2019

Loman aikana olen kokeillut erilaisia terveellisiä reseptejä ja tällä kertaa ajattelin esitellä suosikki proteiinipatukoiden ohjeen. Tätä respetiä on minulta kysytty monta kertaa, joten nyt se on kaikkien saatavilla. Mielestäni kaupan proteiinipatukat maistuvat aika lisäaineille ja ovat myös aika kalliita. Siksi päätin kokeilla tehdä omia lisäaineettomia proteiinipatukoita. Täytyy kyllä sanoa, että olen ollut hyvin tyytyväinen näihin omiin versioihin. Patukoiden makua saa muutettua muuttamalla muutamaa ainesosaa, kuten kuivattuja marjoja tai kokeilemalla erimakuisia proteiinijauheita. Itse suosin stevialla tai banaanilla maustettuja heraproteiineja.

Proteiinipatukat

n. 8 kappaletta muffinssi vuokiin tehtynä

2 dl kuivattuja sokerittomia marjoja

1.5 dl paahtamattomia pähkinöitä

2 dl kaurahiutaleita

3-4dl proteiinijauhoa

1/2 tölkki kookosmaitoa

2 rkl sokeritonta luomu maapähkinävoita

1. Sekoita tehosekoittimessa pähkinät ja kuivatut marjat.

2. Lisää toisessa astiassa loput aineet keskenään ja kaada pähkinät ja marjat joukkoon.

3. Laita silikoni vuokaan ja pakasta noin 2 tuntia. Sen jälkeen valmista kuorrutus.

Kuorrutus

Raakasuklaan ohjeen mukaan.

4. Irroita kovettuneet proteiinipatukat vuoista. Kastele patukat raakasuklaassa ja asettele leivinpaperilla vuorattuun astiaan. Laita jääkaappiin kovettumaan.

Enjoy!

Jos sinua kiinnostaa terveellinen ruokavalio ja haluat oppia syömään terveellisesti sekä korvata sokeriherkut paremmilla vaihtoehdoilla, suosittelen kokeilemaan Arjen terveellistä ruokavaliota. Tutustu siihen täällä. Ravintovalmennus nyt kampanjahintaan 14,90 €. Tätä ravintovalmennusta voi noudattaa ihan koko perhe, sillä valmennuksessa ei lasketa kaloreita ja voit valita monesta ateriavaihtoehdosta omat suosikkisi. Ravintovalmennus perustuu terveellisiin tavallisiin arkiruokiin. Noudattamalla ohjeita pääset eroon turvotuksesta ja olosi kevenee viikko viikolta. Aineenvaihduntasi lähtee toimimaan, kun syöt säännöllisesti ravintorikkaita ruokia. Valmennuksessa saat myös vinkkejä siitä, kuinka pääset eroon valkoisesta sokerista ja korvaat ne terveellisillä herkuilla. Tämä ravintovalmennus on yksi suosituimmista, koska sen avulla on helppo onnistua.

💗Jennikatja

Olisi ilo, jos tapaisimme myös Instagramissa @jennikatja